Sairat
Dy te rinj prashanti dhe archie bien ne dashuri me njeri tjetrin. Gjithcka eshte kunder cdo zakoni e tradite. Ata arratisen se bashku por a eshte ky fund i lumtur, a eshte dashuria kaq e thjeshte?
Drame, Romance
Arbaz Shaikh, Akash Thosar, Rinku Rajguru
18,287 Views
Trailer

Comments