Loading...

Trailer

  • Sairat
  • Dy te rinj prashanti dhe archie bien ne dashuri me njeri tjetrin. Gjithcka eshte kunder cdo zakoni e tradite. Ata arratisen se bashku por a eshte ky fund i lumtur, a eshte dashuria kaq e thjeshte?
  • Drame, Romance
  • Arbaz Shaikh, Akash Thosar, Rinku Rajguru
  • 17,712 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente