Rangasthalam
Ky film vendoset ne indine rurale te vitit 1980 ku Chittibabu eshte nje djal i cili eshte nje djal i cili nuk degjon mire dhe merret me ujitjen e tokave.Historia fillon kur vellai i tij kandidon kunder presidentit te fshatit qe ka 30 vjet qe vetem vjedh tokat e fshatareve ,Chittibabu nga ana tjeter ka vetem nje shqetesim te tij sigurine e vellait dhe ai do te bej arritje te medha per te mdrojtur ate.
Drame, Aksion
Ram Charan, Samantha Ruth Prabhu, Aadhi
15,283 Views
Trailer

Comments