Loading...

Trailer

  • Raja Hindustani
  • Raja Hindustani është një dramë që tregon historinë e një shoferi taksie i cili martohet me një vajzë të pasur dhe vështirësitë që ato kalojnë gjatë martesës
  • Drame, Komedi
  • Aamir Khan, Karisma Kapoor, Suresh Oberoi
  • 11,295 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente