Naayak
Nje djale i ri dhe nje person i ngjashem me te bashkohen per te luftuar padrejtesite ne vend.
Drame, Aksion, Romance
Amala Paul, Ram Charan, Kajal Agarwal
172,625 Views
Trailer

Comments