Kabul Express
5 njerez, dy gazetare indian nje gazetar amerikan nje guidues afgan dhe nje ushtar taleban qe i merr te gjithe peng bejne nje udhetim 48 oresh neper afganistan me nje makin te quajtur Kabul Express. Filmi tregon per lidhjen qe krijuan keto karaktere te ndryshem mes tyre gjate ketij udhetimi.
Aksion, Komedi, Drame
John Abraham, Salman Shahid, Arshad Warsi
18,887 Views
Trailer

Comments