Loading...

Trailer

  • Iddarammayilatho
  • Catherine Tresa vajza e nje politikani te pasur shkon ne spanje per studimet e larta .Atje asaj i duhet te jetoj ne te njejten shtepi ku kishte jetuar Komali Sankarabhaeanam [Amala Paul].Ne kete shtepi ajo gjen ditarin e saj . Catherina lexon ditarin dhe njihet me Sanju Reddy [Allu Arjun]. Catherina bie ne dashuri me Sanju Reddy por Sanju vazhdon te doje Komali Sankarabhaeanam.
  • Aksion
  • Tanikella Bharani, Nasser, Catherine Tresa, Amala Paul, Allu Arjun
  • 94,673 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente