Guru
Nje guru eshte deshmitar i nje vrasje dhe bie pre e nje skandali.Ai kthehet ne fshat qe ti shmanget skandalit por zbulon se disa persona duan ta prishin fashatin dhe te ndertojne nje qytet te madh dhe se vrasja qe ai ishte deshmitar ka te bej me kete.
Aksion, Drame
Jyoti Chandekar, Ankush Chaudhari, Urmila Kothare
21,156 Views
Trailer

Comments