Loading...

Trailer

  • Bharat Ane Nenu
  • Per te mbajtur premtimin e dhene mamase nje student kthehet ne indi pas mbarimit te shkolles por ngelet shume i zhgenjyer nga korrupsioni dhe krimi i organizuar
  • Aksion, Drame
  • Mahesh Babu, Kiara Advani, Prakash Raj
  • 15,650 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente