Befikre
Zhvendosur ne paris, befikre eshte historia e dashurise se njecifti bashkekohor te quajtur Dharam dhe Shyra, dy njerez te rinj te cilet duan ta shijojne jeten ne maksimum.
Komedi, Drame, Romance
Julie Ordon, Vaani Kapoor, Ranveer Singh
49,340 Views
Trailer

Comments