Anjaan
Raju Bhai dhe Chandran drejtojne nje bande duke shkateruar cdokend qe i del perpara.Sidoqofte kur suksesi i tyre arrin deri te Imran-i i frikshem ato perballen me te pashmangshmen.Tani eshte ne doren e Krishnan dhe Raju Bhai per tu hakmarre.
Aksion, Drame, Romance
Suriya, Samantha Ruth Prabhu, Vidyut Jamwal
103,008 Views
Trailer

Comments