Loading...

Trailer

  • Jil
  • Jai eshte nje zjarrfikes i cili ndihmon nje te panjohur Ranganath i cili ehste dora e djathte i Don Chota i Mumbait.Ranganath kthehet ne nje informator dhe ia mbath me leket e Don Chota.
  • Drame
  • Tottempudi Gopichand, Kabeer, Rashi Khanna
  • 18,471 Shikime
  • Trailer: Youtube

Komente