7 Hours to Go
Kjo ngjarje tregon per nje triller investigativ ne Mumbain e sotem.Kjo film eshte bazuar ne nje ngjarje te vertet i cili tregon per nje pengmarrje dhe cfare ndodh 7 ore pas saj.
Thriller, Krim
Shiv Pandit, Sandeepa Dhar, Vipin Sharma
20,632 Views
Trailer

Comments